Kjapp innføring i lean

Har du noen gang brukt masse tid og ressurser på planlegging av et prosjekt? – Kanskje har du til og med satt opp et milepælskart med godt planlagte aktiviteter?

..så plutselig står du der ved deadline, og er allikevel ikke ferdig?

I dette frokostmøte vil du få en innføring i lean – en systematisk metode for å redusere sløsing/avfall uten at det går på bekostning av produktivitet. Lean er en omfattende metodikk som tar for seg arbeidsmåte og prosess, informasjonsflyt, logistikk, vareflyt og mye mer som du vil få høre om fra Dr. Gunnar Andersson.

** PhD. Gunnar Andersson **
Gunnar er førsteamuensis ved Høgskolen i Østfold der han underviser i en rekke fag ved Innovasjon og Prosjektledelse. Han har en Doktorgrad i industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU og en Master i Fysikk fra Universitetet i Bergen.

Han har skrevet boken «The Assembly of Lean Production» og er interessert i metoder for prosessforbedring, hvordan de utvikler seg og tilpasser seg over tid og hvilken effekt de har på konkurransedyktigheten til bedrifter. Gunnar har holdt kurs for flere hundre ansatte i lean og har lang fartstid innen lean med både forskning, foredragsvirksomhet og praksis.

Nyhetsbrev påmelding

Stengt for kommentarer.