Merverdien av grønne bygg og energilagring

Dette er et frokostforedrag som er åpent for alle og det vil bli servert frokost og kaffe. Påmelding skjer via nettsiden.
 
Mot 2050 vil alle bygg være det vi idag kaller «grønne».
 
Om du setter opp nye bygg eller jobber i et eksisterende kontorbygg vil dette foredraget passe for dere begge. Så vel som om du har lyst til å høre mer om energilagring og merverdien av grønne bygg. Her får du state-of-the-art og den nyeste forskningen fra Høgskolen i Østfold.
 
Første fordragsholder:
Anna Szczotok er doktorgradsstipendiat ved Høgskolen i Østfold der hun forsker på bruk av partikler som en energilagringsmekanisme i bygg og vegger. Du vil få høre mer om det.
 
Andre foredragsholder:
Kjetil Novang Gulbrandsen er lektor ved Høgskolen i Østfold med kompetanseområdene miljøklassifisering av bygninger, miljøstyringssystemer, energiberegninger og bygningsfysikk. Han vil snakke om prosjektet «Merverdien av grønne bygg» – hvordan de har gått frem og hva de har kommet frem til.
 
Vi anbefaler både privat og offentlig sektor å komme på dette frokostforedraget, da det kan sette lys på hvordan og hvorfor dere bør gå over til mer grønne bygg.
Dette arrangementet er utsatt.
Påmelding
Din informasjon vil kun bli brukt i forbindelse med dette arrangementet, med mindre du huker av boksen nederst for fremtidig informasjon om andre arrangementer.

Stengt for kommentarer.